Maatwerk
Wilt u privéles of wilt u met of voor familie, vrienden, cliënten of collega’s les in één van onderstaande disciplines ? Binnen of wellicht buiten ? Cascade Yoga stelt graag een programma op maat samen, specifiek voor u of uw groep.
Cliëntenworkshop: De specialiteit van het huis. Paula Kersten heeft 20 jaar werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking van alle niveaus opgedaan bij Stichting Radar voordat ze in 2017 Cascade Yoga startte. Dit stelt haar in staat flexibel in te spelen op de behoeftes en het gedrag van de cliënten. Het programma is sterk afhankelijk van de specifieke groep.
Teamworkshop: Samen beleven en elkaar even in een heel andere sfeer ontmoeten; even in alle rust de tijd nemen voor de persoon achter de professional. Er wordt binnen of in de buitenlucht een scala aan oefeningen en technieken aangeboden die ook bruikbaar zijn op de werkvloer. Denk aan mindfulness, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en bewegingen die je kunt toepassen om even te ontspannen in de drukte.
Kinderyoga: Middels verhaalvorm leren de kinderen bewuster te bewegen en met hun lichaam bezig te zijn, of gewoon even lekker te ontspannen. Individueel of in groepsverband, bij de scouting of op scholen, op een bijzondere locatie of gewoon bij u thuis op een speelse manier met Yoga bezig zijn.
Zwangerschap: Individueel of in kleine groepjes worden Yoga en ontspanningsoefeningen aangeboden, erop gericht om uw lichaam en geest te ondersteunen tijdens de zwangerschap en voor te bereiden op de bevalling. Het is mogelijk en zelfs aangeraden om dit samen met uw partner te doen.
Moeite met zwanger worden: Als die lang gekoesterde kinderwens maar niet wil uitkomen, kunt u speciale sessies aangeboden krijgen om uw lichaam en geest weer tot rust te brengen en eventuele blokkades op te heffen. Hierbij staan acceptatie en loslaten centraal. Paula Kersten spreekt uit ervaring en weet dat je op een gegeven moment alleen maar bezig bent met het vervullen van de wens om kinderen te krijgen. Alles draait hierom. Toch is het van belang om weer terug te komen bij jezelf, in dit moment. Wij kunnen er niet voor zorgen dat u zwanger raakt. Wel kunnen wij u een mogelijkheid bieden om weer ontspanning te vinden, zodat lichaam en geest ontvankelijker zijn, eventueel ter voorbereiding op of ondersteuning van medische procedures.
Werken op specifieke klachten: Wij kunnen u op specifieke klachten gerichte sessies aanbieden. Het doel is enige verlichting te brengen in uw beleving van de klachten en ondersteuning te bieden aan een eventuele medische of psychische behandeling. Wij adviseren u vooraf met uw huisarts of behandelaar te overleggen.
Zachte Yoga: Gericht op mensen die minder mobiel zijn of gewoon meer behoefte hebben aan een yogales waarin het accent wat meer op ontspanning ligt.

Dagtrip: Lekker eropuit naar de mooiste plekjes in Zuid Limburg. Wij weten ze voor u te vinden en geven graag invulling aan een mooie dag (of dagdeel) in de Zuid Limburgse natuur voor u, uw groep of uw familie. Zeg maar uw eigen "Bijzondere Buitensessie"; met meer, minder of zelfs geen yoga.
Op deze activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.